ADANA (Turquie) Alliance française - Fransizca kurslari

Adana ' da Fransiz kültürünü tanitma ve yayma amaci ile faaliyete baslayan "Alliance française" de fransizca kurslari düzenlenmektedir.

En az 15 er kisilik gruplarin olusmasiyla faaliyete baslayan bu fransizca kurslari, özellikle CUMA günleri yogunlastirilmis olarak hizmet vermektedir. Böylece Adana ' ya baska sehirlerden gelen kisilerin kurslardan bir gün içinde yararlanmasi saglanmakta, konaklama süresi asgariye indirilmektedir.

Bir dönem kurs, 5 hafta sürmektedir.

Kurslara katilanlar haftada 6 saat fransizca dersi almaktadirlar.

Haftada 6 saat fransizca dersi (Cuma günleri) x 5 hafta ders = 30 saat fransizca dersi.

Ders ücreti saatte 7 YTL dir.

Bir dönem kurs bedeli : 210 YTL dir.

Fransa ya istek veya davet ile (aile birlestirmesi) gitmek isteyenler, bu fransizca kurslarina katildiklari takdirde, geçmeleri gerek mecbri sinavda daha kolay basari saglayabilirler.

"L’Ambassadeur de la France à Ankara s’est rendu à Adana le jeudi 27 mars pour inaugurer la première Alliance française de Turquie, en présence des édiles locaux, du Secrétaire général de la Fondation Alliance française, Jean-Claude Jacq et de responsables français et locaux du groupe Lesaffre qui a beaucoup contribué à la création de cette alliance, au travers de sa filiale présente à Adana, Özmaya."

Alliance française d'Adana Seyhan
Cemal Pasa Mah.
Cevat Yurdakul Cad.
Akdogan Medikal Plaza, kat 2 daire 4
Seyhan - Adana


Tel. 00 90 322 458 74 27
Faks : 00 90 322 458 74 27
Email : bonjour@af-adana.org
Site : www.af-adana.org

4 commentaires:

Didem a dit…

Merhaba
bir şey sormak istiyordum bu kurs sonucunda her hangi bir sertifika verilmekte mi??

Unknown a dit…

Salut Didem!
Alliance Française dunyadaki en buyuk fransız dil okulu, 135 ulke v1073 sehirde bulunmakta. Turkiye de ise Adana'da acildi.Soruna cevap olarak; evet, kursun sonunda dunyanin her yerinde gecerliligi olacak AF Sertifikasi verilmekte.

Unknown a dit…
Ce commentaire a été supprimé par l'auteur.
Unknown a dit…

Bu kurslar seviyeye gore mi, yani daha onceden biraz fransizca egitimi olanlar o seviyeden derslere mi devam ediyor yoksa en bastan baslamak zorunlu mu?